Luna en Jesse nest gepland!http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-L4FBEVZK.jpg

Nee, het is nog niet zover, maar we hebben een nest gepland in de zomer van dit jaar met Luna en Jesse.http://www.mijnalbum.nl/Foto-Q4347YCS.jpgDe dekking


Op 4 mei 2013 is Luna loops geworden. Na drie keer bloedprikken om het progesterongehalte en daarmee het juiste dektijdstip te bepalen volgde een voorspoedige dekking op 16 mei (dat was dag 13 van haar loopsheid). De dekking is de dag erna herhaald. Uitgaande van de eerste dekking verwachten we haar pups rond 17 juli.


http://www.mijnalbum.nl/Foto-STCBY7FX.jpg             http://www.mijnalbum.nl/Foto-OTLTAVQO.jpg


De echo


Op de 30e dag gerekend vanaf de eerste dekking hebben wij bij Luna een echo laten maken. Op de echo waren meerdere pupjes in wording te zien. Wij kunnen ons nu echt gaan verheugen op de komst van puppies over ruim 4 weken.


http://www.mijnalbum.nl/Foto-QXTHF6OK.jpg


Luna 6 weken zwanger


http://www.mijnalbum.nl/Foto550-TMEZ4NRO.jpg
Luna 7 weken zwanger

http://www.mijnalbum.nl/Foto550-838KNKDC.jpg
Luna is 8 weken zwanger, de laatste loodjes

De laatste week van de dracht is voor Luna alweer ingegaan, ze doorstaat het allemaal nog prima. Haar etenstrek is niet meer zo groot. De werpkist staat klaar en wij zijn begonnen met temperaturen om ongeveer te weten wanneer de bevalling gaat beginnen. Wij zijn er dus helemaal klaar voor, nog één week, nog even geduld!

 

http://www.mijnalbum.nl/Foto550-BU8YF7FX.jpg

Het aftellen is nu echt begonnen!


http://www.mijnalbum.nl/Foto-ZZHVDJOV.jpg