Hoe is het met de puppies?

 

De pups zijn nu 7 dagen oud. Luna is een zorgzame moeder, bij elke piep van een pup staat zij klaar, ook ruimt zij netjes de ontlasting van haar kroost op. De puppies drinken, slapen en kruipen als kleine mollen. Het pigment op de neusjes en ook de voetjes beginnen al een beetje zwart te worden. Vandaag zijn alle pups gegroeid, de één natuurlijk meer dan een ander, maar wij houden ze nauwlettend in de gaten!
 

week 2 

Vandaag zijn de pups 14 dagen oud. Zij hebben de eerste wormkuur gehad samen met Laika. Wat betreft de oogjes van de pups: de eerste pup, Casper had op dag 14 de oogjes geopend. Een dag later was Curtis aan de buurt. En op dag 16 heeft Chica haar oogjes geopend. Het duurt een paar dagen voordat zij echt kunnen zien. Zij kruipen en proberen te lopen door het werphok. Zij groeien goed!


week 3

Met de pups gaat het goed. Ze ontdekken elkaar: spelen, slapen en eten. Ze maken al leuke geluidjes en het is alsof ze al proberen te blaffen. De neusjes van de pups zijn bij de meesten al zwart en ook de de oortjes ontwikkelen zich. Horen kunnen ze al, wij hoeven maar puppies te zeggen of gaan klappen met onze handen en ze worden dan wakker en dat laten ze weten ook! Zij kruipen, lopen, maken geluiden en spelen met elkaar. 

Vandaag dag 21 hebben de pups voor het eerst puppypap gekregen. Natuurlijk moeten zij daar aan wennen, maar de 2e keer ging al beter en daarna vielen zij voldaan na eerst afgelikt te zijn door moeder in slaap.


http://www.mijnalbum.nl/Foto550-RERO3FEY.jpgweek 4 


De puppies beginnen al tandjes te krijgen en hebben op dag 28 opnieuw samen met moeder een wormkuur gehad.

De pups groeien goed en ontdekken van alles. Ze lopen, rennen, spelen, mama uitdagen, alles is nieuw en leuk voor de pups!