week 5

Op de verjaardag van Luna (20-8) zijn de pups 5 weken oud.
De puppies zijn al jonge hondjes geworden. Ze slapen minder, zijn lekker druk aan het spelen en soms maken ze ruzie met elkaar. Wij zien dat het karakter van de hondjes zich verder ontwikkelt. Ook de rangorde binnen de groep wordt soms door ruzie bepaald. De hondjes zijn  nu al lekker vrije hondjes en komen blij naar ons toe en natuurlijk willen ze geknuffeld worden! Ze beginnen al een beetje te apporteren, bijten ons in de broekspijp, en de dweil is ook reuze interessant. En ze reageren al erg goed op de stofzuiger en moeder neemt ze natuurlijk in bescherming, als het nodig is, erg leuk om dit te zien.  

 

week 6 / 7

De puppies zijn nu opnieuw ontwormd. Ze vinden buiten spelen erg leuk.
Ze zijn nu gechipt door de Raad van Beheer. Bovendien hebben de hondjes de eerste puppy inenting gekregen en zijn dus gezond verklaard door de dierenarts. Het ging dus goed met de hondjes in de auto. Het zijn vrije, niet angstige hondjes. Zij komen in aanraking met allerlei geluiden, ook voor de stofzuiger zijn ze niet echt bang. Het gaat dus erg goed met de hondjes!

http://www.mijnalbum.nl/Foto550-6CI8Q64R.jpg


week 8

Wij zijn nu aangekomen in de laatste week en aan alles komt een einde. De hondjes zijn nu 8 weken oud en mogen naar de nieuwe baasjes. Ze zijn nu voor de laatste keer door ons ontwormd. Vandaag is één hondje vertrokken, de rest volgt stapsgewijs. 

Wij wensen iedereen veel succes met jullie nieuwe aanwinst, wij hebben het met veel liefde gedaan en uiteraard ook moeder Luna, (onder toeziend oog van oma Laika).